Skip to the content
Looks like you’re based in the United States. For content specific to your country, visit our United States site.

SE HVA KUNDENE VÅRE SIER

Disse kundehistoriene viser hvordan SEKO gir verdiøkning til kundenes forretningsvirksomhet verden over. Fra detaljhandel til livsstil og fra høyteknologi til medisinsk teknologi – her er bare noen av de mange historiene som viser hvilken forskjell partenering med SEKO utgjør.

Jeg deltok på en rundebordskonferanse med noen andre virksomheter og anbefalte absolutt SEKO, basert på hva jeg har sett. Alt vi har gjort sammen så langt har bare vært glimrende, og har virkelig vist oss hva vi savnet tidligere.

Andrew Grevstad Business Development Director, Tormach

Tidligere hadde vi forsendelsesforsinkelser og problemer med skader. Etter at vi begynte å jobbe med SEKO hadde vi ikke et eneste skadeerstatningskrav på over seks måneder. Vi leverer nå på tid og SEKO har kuttet ned på skadene til 1 %, mot tidligere 15 % eller mer.

Ken Vincent Purchasing Manager, Escalade Sports

Takket være SEKO har utvidelsen vår til USA og Det fjerne østen vært meget smidig med lav risiko. Vi betaler bare for den plassen og de logistikktjenestene vi faktisk bruker. Det betyr at vi ikke har noen faste kostnader og en svært konkurransedyktig global løsning for ordreoppfyllelse.

Yussef Bictash Operations Manager, Reiss

Vi vokser raskt og trenger en logistikkpartner som følger med i tiden. SEKO har vært svært fleksible og er alltid klare for å tilby nye løsninger og nye angrepsvinkler. De jobber sammen med oss for å løse logistikkutfordringene våre. Det gjør dem til en topp partner for oss.

Phil Poel COO, Ember Technologies, Inc.

VÅRT KUNDEFOKUS

Alt vi gjør er designet for å gjøre kundenes liv lettere - hjelpe dem med å utvikle og opprettholde gode forhold til sine egne kunder.

La oss få vite hvilke forretningsutfordringer du står overfor, så får vi se hva vi kan gjøre for å hjelpe. Vi ser frem til å høre fra deg, og takker for at du tok kontakt.

For å finne ut mer, fyll ut skjemaet, send en e-post til sales.no@sekonordic.com, eller ring oss.

Ny virksomhetsforespørsel

Hvis du har forespørsler om levering av personlige eiendeler eller gjenstander, er det lite sannsynlig at vi vil kunne hjelpe deg. Takk skal du ha

Ved å fylle ut dette skjemaet, godtar du at lagring av personopplysningene dine av SEKO Logistics - som beskrevet i vår globale personvernerklæring - og samtykker i å motta fremtidige oppdateringer om SEKO og hvordan vi kan støtte din virksomhet.

Jeg ønsker å motta fremtidig kommunikasjon fra SEKO Logistics.