Skip to the content
Looks like you’re based in the United States. For content specific to your country, visit our United States site.

Målet vårt er å tilby et importhåndteringsprogram som adresserer alle dine vanlige og spesielle fortollingskrav. Tjenesten vår inkluderer å hjelpe deg med rimelig forsiktighet, fullføre revisjoner etter oppføring og tilpasset rapportskriving.


OVERLEGEN KVALITET OG TJENESTE

Hjørnesteinene i vår kvalitetsstøtte døgnet rundt inkluderer utvikling av en klientimport og policyhåndbok, klassifisering / verdsettelsesassistanse, online sporing, et bildebehandlingssystem og tilgang til våre globale kommunikasjonstjenester - som alle er viktige suksessfaktorer for å opprettholde overholdelse av statlige forskrifter.

KVALITET-OPPLÆRING OG RÅDGIVNING

Eksportere og importere samsvarsrevisjoner, rådgivning, opplæring, seminarer og outsourcingløsninger for avsendere. Vi skreddersyr hver løsning til dine spesifikke behov og samarbeider med deg for å komme inn på og få tilgang til nye markeder for eksport, samt effektivisere importen.

SYNLIGHET OG INTEGRASJON

SEKO Import Operating System er direkte knyttet til AMS, ABI og ACE portalapplikasjoner. Denne toppmoderne teknologien gir rask overføring og datagjenoppretting fra tolldatabasen. Tilgang til operativsystemet vårt for dokumentgenerering, rapportering av samsvar og rapportering er også tilgjengelig for utpekte kunder.


FORTOLLING

SEKOs Fortollings kontorer opprettholder Remote Location Filing (RLF) i alle inngangshavner over hele verden. Våre tjenester inkluderer:

  • Sporing 
  • Importør sikkerhet arkivering (10 + 2)
  • Rådgivning om importoverholdelse
  • Papirfritt miljø
  • EDI overføringer og e-postvarsler
  • Remote Location Filing (RLF)
  • Varespesialister
  • Obligasjoner og forsikringstjenester
  • Pliktnedsettelse og forsoning
  • Klassifisering og verdihjelp

Finn ut hvordan SEKO kan hjelpe din bedrift

Alt vi gjør er fokusert på å gjøre kundenes hverdag enklere og hjelpe til med å utvikle og opprettholde gode relasjoner med sine egne kunder.

For å finne ut mer, fyll ut skjemaet, send en e-post til sales.no@sekonordic.com, eller ring oss.

Ny virksomhetsforespørsel

Hvis du har forespørsler om levering av personlige eiendeler eller gjenstander, er det lite sannsynlig at vi vil kunne hjelpe deg. Takk skal du ha

Ved å fylle ut dette skjemaet, godtar du at lagring av personopplysningene dine av SEKO Logistics - som beskrevet i vår globale personvernerklæring - og samtykker i å motta fremtidige oppdateringer om SEKO og hvordan vi kan støtte din virksomhet.

Jeg ønsker å motta fremtidig kommunikasjon fra SEKO Logistics.