Skip to the content
Looks like you’re based in the United States. For content specific to your country, visit our United States site.

Vi kan flyfrakt fra USA & Canada

Flyfrakt over Atlanteren gir rask transport og kortere leveringstider sammenlignet med sjøfrakt. Vi har god erfaring med ulike typer gods, også det som krever spesialbehandling. I SEKO Logistics forstår vi betydningen av å holde stramme tidsfrister. Godt etablerte relasjoner med profesjonelle fly- og charterselskaper sørger for at vi kan forhandle frem de beste prisene, samtidig som vi sikrer effektive og smidige leveranser.


Lokal tilstedeværelse

Vi har lokal tilstedeværelse i hele Nord-Amerika. Hos oss kan du forvente deg høyt servicenivå og korte svartider. Dessuten har vi god kompetanse på lover og regler som gjelder flyfrakt. Ved uforutsette hendelser kan du stole på at vi handler umiddelbart, for å minimere eventuelle leveranseforsinkelser av godset.

Omfattende nettverk av flyplasser og gateways

Det store nettverket av gateways og flyplasser i Nord-Amerika sørger for fleksible og kostnadseffektive transportalternativer. Partnerne våre er strategisk plassert for å forenkle samordning og transport av gods. Nedenfor finner du en oversikt over mulige flyplasser og gateways.

Flyplasser

Gateways

  Atlanta (ATL)

  Chicago (ORD)

  Dallas (DFW)

  Los Angeles (LAX)

  New Jersey (New York – EWR)

  Toronto (Canada - YYZ)

 

●  New York (JFK)

●  New Jersey (New York – EWR)

●  Atlanta (ATL)

●  Charlotte (CLT)

●  Miami (MIA)

●  Dallas (DFW)

●  Chicago (ORD)

●  Los Angeles (LAX)

●  San Francisco (SFO)

●  Seattle (SEA)

 

Personlig service og kundeservice 24/7

Vi veileder deg gjennom hele transportprosessen fra start til sluttdestinasjon. Vårt mål er å forenkle transporten og sørge for at dine behov blir tatt hånd om på best mulig måte. Derfor tilbyr vi personlig service døgnet rundt, alle dager i uken.

Frakt over Atlanteren skal være enkelt. La oss i SEKO Logistics gjøre jobben. Våre erfarne rådgivere er på plass for å svare på spørsmål eller ting du lurer på, så ta gjerne kontakt med oss! Vi hjelper deg med den beste løsningen for dine logistikkbehov.

Finn ut hvordan SEKO kan hjelpe din bedrift

Alt vi gjør er fokusert på å gjøre kundenes hverdag enklere og hjelpe til med å utvikle og opprettholde gode relasjoner med sine egne kunder.

For å finne ut mer, fyll ut skjemaet, send en e-post til sales.no@sekonordic.com, eller ring oss.

Ny virksomhetsforespørsel

Hvis du har forespørsler om levering av personlige eiendeler eller gjenstander, er det lite sannsynlig at vi vil kunne hjelpe deg. Takk skal du ha

Ved å fylle ut dette skjemaet, godtar du at lagring av personopplysningene dine av SEKO Logistics - som beskrevet i vår globale personvernerklæring - og samtykker i å motta fremtidige oppdateringer om SEKO og hvordan vi kan støtte din virksomhet.

Jeg ønsker å motta fremtidig kommunikasjon fra SEKO Logistics.