Skip to the content
Looks like you’re based in the United States. For content specific to your country, visit our United States site.

Dell EMC ble etablert i 2016 etter at den verdensomspennende kjempen Dell kjøpte opp den ledende IT-leverandøren EMC – et fellesforetak som nå tilbyr en meget stor spennvidde av produkter og tjenester innen datalagring, informasjonssikkerhet, visualisering, analyse og skytjenester.

UTFORDRINGEN

Med en forsyningskjede som utvikler seg raskt trengte DELL EMC et dynamisk og konfigurerbart system for transportadministrasjon (Transport Management System) for å erstatte det utdaterte SCI-programmet sitt og fungere som en fellesplattform – med mulighet for å skalere.

 

LØSNINGEN

Gjennom et fullt konfigurerbart Transport Management System, gjorde SEKO TMS-plattformen vår det mulig for Dell EMC å bygge ut logistikkløsninger og forbedre effektiviteten – slik at de kan fokusere på andre deler av virksomheten, samtidig som SEKO tar seg av den utgående forsyningskjeden deres.

 

FORDELER MED SEKO-LØSNINGEN

  • Rask og kostnadseffektiv implementering av SEKO TMS
  • Felles kommunikasjon mellom logistikkpartnere og leverandører
  • Reduserte administrasjonskostnader og ledetider som et resultat av en svært avansert motor for rutevalg – automatiserer logistikkbeslutninger for mer enn 2000 fraktruter
  • Strømlinjeforming av logistikkprosesser gjennom dynamisk integrasjon med ERP-verktøy, tredjepartsleverandører og 3PL/4PL-klienter

RESULTATET

SEKO TMS tilbød en felles kommunikasjonsløsning mellom Dell EMCs logistikk- og leverandørpartnere, sammen med dynamisk integrasjon med ERP-verktøy, tredjepartsleverandører og 3PL/4PL-klienter – noe som bidrar til å strømlinjeforme logistikkprosesser og sikre mest mulig effektiv drift gjennom sanntidsrapportering og KPI-analyse. Ved å bruke en meget avansert motor for rutevalg til å automatisere logistikkbeslutninger for mer enn 2000 fraktruter, kunne Dell EMC redusere administrasjonskostnader og ledetider.

"Når vi ba om anbud på en erstatning for det utdaterte SCI-programmet vårt, hadde vi aldri trodd at vi skulle finne løsningen innenfor fraktindustrien. SEKOs TMS-løsning utklasset alle konkurrentene fordi den var utviklet av logistikkeksperter og dermed dekket alle behovene våre. Den ble raskt implementert til en kostnad som både var fornuftig og mulig å tjene inn. Investeringen vår er målbar og tydelige forbedringer oppnås med entusiasme. Vi fortsetter å jobbe med SEKOs IT-team for å utvikle programmet videre og har tro på at dette er motoren som driver frem kontinuerlig forbedring i forsyningskjeden vår."

Senior Manager, IT, Dell EMC, Irland

Share SEKO content on social

VÅRT KUNDEFOKUS

Alt vi gjør er designet for å gjøre kundenes liv lettere - hjelpe dem med å utvikle og opprettholde gode forhold til sine egne kunder.

La oss få vite hvilke forretningsutfordringer du står overfor, så får vi se hva vi kan gjøre for å hjelpe. Vi ser frem til å høre fra deg, og takker for at du tok kontakt.

For å finne ut mer, fyll ut skjemaet, send en e-post til sales.no@sekonordic.com, eller ring oss.

Ny virksomhetsforespørsel

Ved å fylle ut dette skjemaet, godtar du at lagring av personopplysningene dine av SEKO Logistics - som beskrevet i vår globale personvernerklæring - og samtykker i å motta fremtidige oppdateringer om SEKO og hvordan vi kan støtte din virksomhet.

Jeg ønsker å motta fremtidig kommunikasjon fra SEKO Logistics.