Skip to the content
Looks like you’re based in the United States. For content specific to your country, visit our United States site.

Våre lager- og logistikktjenester gir deg et fortrinn i planlegging, lagerstyring, plukk og distribusjon.  

Logistikkfasiliteter

Vi kan tilby delte lagerløsninger i så mange som 40 land over hele verden. Dette betyr at du kan dra nytte av stordriftsfordelene,  du betaler  kun for plassen du bruker fra en måned til den neste. Mange av våre kunder ber oss kopiere prosessene til et eksisterende anlegg som allerede drives av dem i et annet land som en del av deres globale utvidelsesstrategi. Vi er eksperter på å styre prosjekter av denne typen, og det er vår rekkevidde at vi raskt kan tilby flerkanalslogistikkløsninger nesten hvor som helst i verden, med nøye prosjektledelse.

Kontraktslogistikk 

SEKO tilbyr også dedikerte nettstedsløsninger på kontraktlogistikk. Vi kan tilby konsultasjon og prosjektledelse som nødvendig for å sikre at din eksklusive logistikkdrift er designet profesjonelt for å oppfylle dine forretningskrav, på riktig sted (er), og drives slik du vil. Alt dette gjøres innenfor parametrene for budsjettet ditt og i samsvar med målene dine, på en vinn / vinn-leverandør / partnerbasis. 

Dette gjør at du kan re-investere arbeidskapitalen som ellers ville blitt brukt gjennom eiendomskostnader, personell ressurser og andre kostnader forbundet med byrden ved å drive din egen virksomhet - slik at du kan konsentrere deg om å bygge virksomheten. SEKOs kontraktlogistiktjenester inkluderer produktlanseringer, produksjon (lett montering) plukk og pakke, gaveinnpakning, e-handel, ordremottak og -oppfyllelse, varelager, påfyll og administrasjon av leverandører og kunder. 

E-handel 

Gjennom vårt omfattende nettverk med over 120 kontorer i 40 land, kan vi tilby multiregionale lagerbeholdningssteder - slik at du kan tilby en lokal leveringsopplevelse og service uten kostnadsinfrastrukturen og byrden av din egen drift, slik at du kan konsentrere deg om salgsstrategi. For eksempel liker mange av våre kunder at vi holder lager for dem på satellittanlegg i Asia, Europa og USA. 

Global Lagersynlighet

Våre 24/7 kundesentre bruker vår topp moderne teknologipakke, MySEKO, for å overvåke forsendelser for deg. Som en del av denne løsningen kan du også spore salgsordrene dine på nettet, se hele lageret ditt sentralt, plassere salgsordrer manuelt hvis du trenger det, og gi instruksjoner om å flytte produktet etter behov. Dette betyr total logistikkadministrasjon av forsyningskjeden din, ordrer og oppfyllelse.

SEKO MedTec

Med SEKO MedTec har vi utviklet en høyspesialisert løsning som er fokusert utelukkende på medisin, teknologi og detaljhandel. SEKO MedTec tilbyr dedikert programadministrasjon for demonstrasjonsutstyr, ferdige varer og returer, samt kontraktlogistikk og oppfyllelsestjenester. Vår tekniske, transport- og programvareekspertise støttes av våre kontrolltårn, kunnskapsrikt personale og dedikerte rene rom og fasiliteter

Lagerstyringssystem

Når du har demonstrasjonsutstyr, messer eller andre gjenbrukbare deler av høy verdi som beveger seg rundt om i verden, må du fremdeles administrere og måle eiendelene som om de var lagerført på lageret ditt. Våre Asset Management-tjenester gir deg muligheten til å spore all din verdifulle beholdning i felt ved hjelp av vår mobile WMS eller Asset Management-teknologi.

Finn ut hvordan SEKO kan hjelpe din bedrift

Alt vi gjør er fokusert på å gjøre kundenes hverdag enklere og hjelpe til med å utvikle og opprettholde gode relasjoner med sine egne kunder.

For å finne ut mer, fyll ut skjemaet, send en e-post til sales.no@sekonordic.com, eller ring oss.

Ny virksomhetsforespørsel

Hvis du har forespørsler om levering av personlige eiendeler eller gjenstander, er det lite sannsynlig at vi vil kunne hjelpe deg. Takk skal du ha

Ved å fylle ut dette skjemaet, godtar du at lagring av personopplysningene dine av SEKO Logistics - som beskrevet i vår globale personvernerklæring - og samtykker i å motta fremtidige oppdateringer om SEKO og hvordan vi kan støtte din virksomhet.

Jeg ønsker å motta fremtidig kommunikasjon fra SEKO Logistics.