Skip to the content
Looks like you’re based in the United States. For content specific to your country, visit our United States site.

SEKO startet i virksomhet i 1976, og opererte fra et enkelt kontor i Chicago. Siden den gang har vi bygget et solid rykte over hele verden som en innovativ og fleksibel leverandør av førsteklasses logistikktjenester. Oslo konoret åpnet i 2011 med lokalt eierskap i Norden. 

Vi er en totalleverandør som spesialiserer oss i transport, logistikk, spedisjon og lager. Vi leder også bransjen med innovative og konfigurerbare IT-løsninger, som gir en sømløs informasjonsflyt og gir vår voksende kundebase ekte oversikt over forsyningskjeden. Vår unike forretningsmodell gir deg:

  • Praktisk service og support
  • Personlige forhold
  • Kreative, tilpassede løsninger
  • Respons og pålitelighet
  • Fleksibilitet og konsistens

Vi har en flat ledelsesstruktur, med bare tre lag mellom kunden og administrerende direktør, noe som gjør oss 'raske på beina' når vi skal levere løsninger som kan oppfylle hver kundes eksakte krav. Denne magre og smidige strukturen øker beslutningshastigheten og gir oss muligheten til å implementere tilpassede løsninger.

SEKO TILNÆRMINGEN

SEKO er forpliktet til å utvikle effektiviseringer og optimalisere forsyningskjeden din. Vi tar oss tid til å forstå dine krav og bygge prosesser og tjenester rundt virksomheten din, slik at du kan bruke tiden din på det du er god for - øke bedriftens fortjeneste.

Vi oppnår dette ved å forenkle prosesser, ved å tilby de riktige service- og kostnadsalternativene med flere operatører, og ved å forbedre din evne til å overvåke og spore salgs- og bestillingsaktivitet. Våre logistikkløsninger er magre og effektive, med det viktigste målet å forbedre kundetilfredsheten og gi virksomheten din et konkurransefortrinn.  

Finn ut hvordan SEKO kan hjelpe din bedrift

Alt vi gjør er fokusert på å gjøre kundenes hverdag enklere og hjelpe til med å utvikle og opprettholde gode relasjoner med sine egne kunder.

For å finne ut mer, fyll ut skjemaet, send en e-post til sales.no@sekonordic.com, eller ring oss.

Ny virksomhetsforespørsel

Hvis du har forespørsler om levering av personlige eiendeler eller gjenstander, er det lite sannsynlig at vi vil kunne hjelpe deg. Takk skal du ha

Ved å fylle ut dette skjemaet, godtar du at lagring av personopplysningene dine av SEKO Logistics - som beskrevet i vår globale personvernerklæring - og samtykker i å motta fremtidige oppdateringer om SEKO og hvordan vi kan støtte din virksomhet.

Jeg ønsker å motta fremtidig kommunikasjon fra SEKO Logistics.