Skip to the content
Looks like you’re based in the United States. For content specific to your country, visit our United States site.

SEKO Logistics er et globalt logistikkselskap med 40 års erfaring innen flyfrakt. Vi tilbyr logistikkløsninger til bedrifter basert på unike ønsker og krav, uansett bransje. Vi hjelper deg med alt fra enkle og raske til komplekse og tunge leveranser.

Vi tilbyr konkurransedyktige priser, høy kvalitet og eksepsjonell service. Våre eksperter er tilgjengelige døgnet rundt for å svare på spørsmål. Som kunde hos oss kan du stole på at godset kommer frem til destinasjonen i tide og i utmerket stand.


Våre største markeder

Vi flyr over hele verden, men de vanligste markedene våre er USA, Kina og Norge. SEKO Logistics har investert i å bygge langsiktige relasjoner med nøye utvalgte flyselskaper over hele verden. Det har gjort det mulig for oss å forhandle frem de beste prisene på tjenester innen flyfrakt. Vi har også “avholdt plass”-avtale for de største markedene våre, noe som garanterer kapasitet til å frakte i både høy- og lavsesong, med mulighet for å utvide eller redusere etter behov.

Tjenester innen flyfrakt

Vi skreddersyr tjenestene våre etter ditt selskaps behov. Akutt leveranse eller mindre tidkrevende oppdrag? Ikke noe problem. Vi finner en løsning som passer deg. SEKO Logistics hjelper deg med både internasjonale og nasjonale leveranser i alle størrelser. Tjenestene inkluderer håndtering av større laster og raske leveranser for tidssensitive forsendelser.

Ved leveransebehov som ikke kan vente, eller global leveranse av lager, reservedeler eller forbruksvarer kan SEKO Logistics bistå med følgende:

  • Ekspress – 1 til 2 dager
  • Standard – 3 til 5 dager
  • Økonomi – 5 til 7 dager
  • Next Flight Out – Tidskritisk flyfrakttjeneste for levering samme dag. Gjelder raske forsendelser av alle størrelser og uten vektbegrensninger. Vi kan også hjelpe til med pakking.
  • Prosjektlast – Gjelder transport av overdimensjonert, tung eller verdilast, eller materialer som krever spesialhåndtering for sikker levering. Dette kan for eksempel være maskiner, turbiner og byggematerialer til større infrastrukturprosjekter som broer og kraftverk.
  • Aircraft on Ground (AOG) – Gjelder raske transporter av reservedeler til fly for å minimere driftsavbrudd.

De vanligste rutene våre

SEKO Logistics har lang og omfattende erfaring med å håndtere ulike typer gods via flyfrakt eller sjøfrakt fra ulike deler av verden, særlig fra Asia og Nord-Amerika.

De mest frekvente rutene er Nord-Amerika (USA og Canada) og de fleste land i Asia (blant annet Kina, India og Thailand.)

Uansett hvor i verden du ønsker å frakte godset fra, står vi i SEKO Logistics klare til å hjelpe deg. Ta gjerne kontakt med oss!

Finn ut hvordan SEKO kan hjelpe din bedrift

Alt vi gjør er fokusert på å gjøre kundenes hverdag enklere og hjelpe til med å utvikle og opprettholde gode relasjoner med sine egne kunder.

For å finne ut mer, fyll ut skjemaet, send en e-post til sales.no@sekonordic.com, eller ring oss.

Ny virksomhetsforespørsel

Hvis du har forespørsler om levering av personlige eiendeler eller gjenstander, er det lite sannsynlig at vi vil kunne hjelpe deg. Takk skal du ha

Ved å fylle ut dette skjemaet, godtar du at lagring av personopplysningene dine av SEKO Logistics - som beskrevet i vår globale personvernerklæring - og samtykker i å motta fremtidige oppdateringer om SEKO og hvordan vi kan støtte din virksomhet.

Jeg ønsker å motta fremtidig kommunikasjon fra SEKO Logistics.