Skip to the content
Looks like you’re based in the United States. For content specific to your country, visit our United States site.

Når det gjelder flyfrakt, har hvert SEKO-kontor over hele verden det samme målet - å tilby enestående service og konkurransedyktige priser. Med 40 års erfaring i flyfraktindustrien hjelper det oss med å nå disse målene, 7 dager i uken, 365 dager i året - slik at vi kan oppfylle dine løfter.


SPEDITØRER

Kundens forsendelse administreres av erfarne speditører som vil spørre deg når forsendelsen din må ankomme, og skreddersy flyfrakten deretter. Hvis det er fleksibilitet i leveringsdatoen din, kan vår ekspertise i internasjonale markeder spare deg for enda mer penger. Og hvis flyfrakten din er på en kortere frist - tilbyr vi dedikerte flyvninger og delvis charterfly for å imøtekomme enhver forsendelse fra hvor som helst!

FORBINDELSER MED VALGTE PARTNERE

Hos SEKO har vi konsentrert oss om å danne langsiktige relasjoner med utvalgte verdensomspennende flyselskaper og charter-selskaper, og gjennom disse individuelle partneralliansene er vi i stand til å forhandle de beste prisene som er tilgjengelige for våre flyfrakt-tjenester. I de mest kritiske markedsområdene våre har vi «avholdt plass»-avtaler på plass som garanterer kapasitet i både lave og høye sesonger, med fleksibilitet til å utvide eller inngå disse forpliktelsene basert på kundebehov.

KINA-KOMPETANSE

SEKO har økt volumet både på import fra Kina men også eksport de siste årene. Vi har opprettet et forhold til gode agenter som bistår i konsolidering av forsendelser og bedre rater. Det er viktig med etablerte samarbeid for å opprettholde anerkjennelse hos både flyselskap og rederier. 

KVALITET

Vi samarbeider med deg for å opprettholde Global compliance for eksport og import av flyfrakt over hele verden - inkludert vår interne ekspertise på Grenseoverskridende e-handelsforsendelse for e-handel-kunder. Ved å gjøre dette blir SEKO mer enn bare en flyfrakttjenesteleverandør, men heller din  logistikk partner. Vi fortsetter å tilby vår tilpassede logistikkadministrasjonsstøtte når du øker antall innkjøpsland, eller når du utvider kundebasen din over hele verden.

KOMPLEKS DOKUMENTASJON GJORT ENKEL

Vårt mål er å gi deg en en feilfri spedisjonstjeneste og en lettere hverdag. Det betyr å håndtere spesialisert dokumentasjon for frakt til visse land, for eksempel de i Midtøsten. Vi gir opprinnelses- og registreringsbevis, kredittbrev og mye mer. 

 

FLYFRAKT & SPEDISJONSTJENESTER

Noen ganger er tjenesten neste dag ikke rask nok. Kanskje du har en bestilling i siste liten, eller trenger  en erstatningsdel for en monteringslinje som er nede, eller kanskje "samme dag" bare er markedet ditt? For situasjoner som disse, eller andre uforutsette kriser, tilbyr vi SEKO Next Flight Out - en tidskritisk tjeneste. SEKO Next Flight Out-tjenesten er tilgjengelig for forsendelser i alle størrelser, store og små. Det er ingen vektbegrensninger, og vi kan til og med gjøre pakking for deg hvis du trenger oss

For de internasjonale frakt-behovene som bare ikke kan vente, eller globale leveranser av lager, deler, forbruksvarer og rekvisita - SEKO kan bistå med følgende:

 • Flyfrakt fremskyndet last og prosjektlast
 • Aircraft on Ground/AOG
 • Next Flight Out/NFO
 • Internasjonalt, innenriks
 • Fortolling
 • AOG
 • NFO
 • 24/7/365 tjeneste
 • Prosjektlast
 • Flycharter
 • Overdimensjonert
 • Ekspress (1 til 2 dager)
 • Standard (3 til 5 dager)
 • Economy (5 til 7 dager) Charter

Finn ut hvordan SEKO kan hjelpe din bedrift

Alt vi gjør er fokusert på å gjøre kundenes hverdag enklere og hjelpe til med å utvikle og opprettholde gode relasjoner med sine egne kunder.

For å finne ut mer, fyll ut skjemaet, send en e-post til sales.no@sekonordic.com, eller ring oss.

Ny virksomhetsforespørsel

Hvis du har forespørsler om levering av personlige eiendeler eller gjenstander, er det lite sannsynlig at vi vil kunne hjelpe deg. Takk skal du ha

Ved å fylle ut dette skjemaet, godtar du at lagring av personopplysningene dine av SEKO Logistics - som beskrevet i vår globale personvernerklæring - og samtykker i å motta fremtidige oppdateringer om SEKO og hvordan vi kan støtte din virksomhet.

Jeg ønsker å motta fremtidig kommunikasjon fra SEKO Logistics.