Skip to the content
Looks like you’re based in the United States. For content specific to your country, visit our United States site.

Flyfrakt Kina

Flyfrakt spiller en avgjørende rolle i den internasjonale handelen. Hvis bedriften din trenger å frakte varer raskt og effektivt, er logistikktjenester med flyfrakt en smart løsning. SEKO Logistics har spesialkompetanse på import og eksport mellom Kina og Norge.

Vi tilbyr flyfrakt for bedrifter i forskjellige bransjer og med ulike typer gods, alt fra elektronikk til legemidler. For å møte alle kundenes behov skreddersyr vi løsninger etter dine ønsker og krav. Det er en av grunnene til at vi skiller oss ut fra andre logistikkleverandører.


Lokalkunnskap

Vi ordner flyfrakt fra noen av Kinas største byer, som for eksempel Beijing, Shanghai og Guangzhou, men også mindre steder som Ningbo. Vi har et nært samarbeid med flyselskaper og lokale agenter som hjelper til med konsolidering av forsendelser og priser. Dette gjør at vi kan tilby kostnadseffektive løsninger for flyfrakt uten at det går på bekostning av kvaliteten.

 

Sikker og effektiv transport

Flyfrakt fra Kina kan virke komplisert på grunn av regelverk og krav til dokumentasjon. SEKO Logistics støtter og forenkler prosessen med flyfrakt til og fra Kina. Vi kan til og med hjelpe til med fortolling av varer fra Kina. Med fokus på kvalitet forsikrer vi oss om at kundenes gods transporteres sikkert og effektivt, helt frem.

 

Følg leveransen din fra Kina med MySeko

Vårt egenutviklede sporingsverktøy MYSEKO gir deg mulighet til å administrere og følge med på leveransen i sanntid, alt for å forsikre deg om en rask og korrekt leveranse. Som kunde hos oss kan du stole på at godset ditt kommer frem til riktig destinasjon i tide og i god stand. Hvis det er noe du lurer på angående leveransen, er kundeservicen vår tilgjengelig 24/7.

Målet vårt er å være en pålitelig logistikkpartner som frakter godset trygt mellom Kina og Norge, uansett om det er snakk om fraktbehov som ikke kan vente, global leveranse av lagerdeler, forbruksvarer eller nødvendige ting.

Kontakt oss i dag, så finner vi en løsning sammen for hvordan godset skal fraktes på best mulig måte.

Finn ut hvordan SEKO kan hjelpe din bedrift

Alt vi gjør er fokusert på å gjøre kundenes hverdag enklere og hjelpe til med å utvikle og opprettholde gode relasjoner med sine egne kunder.

For å finne ut mer, fyll ut skjemaet, send en e-post til sales.no@sekonordic.com, eller ring oss.

Ny virksomhetsforespørsel

Hvis du har forespørsler om levering av personlige eiendeler eller gjenstander, er det lite sannsynlig at vi vil kunne hjelpe deg. Takk skal du ha

Ved å fylle ut dette skjemaet, godtar du at lagring av personopplysningene dine av SEKO Logistics - som beskrevet i vår globale personvernerklæring - og samtykker i å motta fremtidige oppdateringer om SEKO og hvordan vi kan støtte din virksomhet.

Jeg ønsker å motta fremtidig kommunikasjon fra SEKO Logistics.