Skip to the content
Menu
Looks like you’re based in the United States. For content specific to your country, visit our United States site.

Velkommen til å lære mer om Less-than-Container-Load, en perfekt sjøfraktløsning for stykkgods for deg som ønsker å transportere mindre volumer gods og ikke har behov for en hel container. Hvis du har det, les mer om FCL – Full-Container-Load. Med vår effektive LCL-tjeneste kan du konsolidere flere mindre forsendelser i en enkelt container.

Vi tilbyr Less-than-Container-Load (LCL) løsninger med et omfattende nettverk av fraktbedrifter, fleksible ruter og omfattende tollklareringstjenester, noe som øker effektiviteten og reduserer kostnadene for dine forsendelser. I tillegg er vi tilgjengelige døgnet rundt med en dedikert kontaktperson for å imøtekomme dine behov. 

Fordeler med LCL

  • Kostnadseffektivt og fleksibelt: Ved å bruke sjøfrakt for stykkgods deler dere kostnadene for containeren med andre og betaler bare for det plassen dere faktisk bruker. Det er en flott måte å sende mindre volumer gods på uten å fylle en hel container. 
  • Regelmessige avgangstider: Sammenlignet med Full-Container-Load får dere med sjøfrakt LCL fordelen av regelmessige avgangstider. Det betyr at dere kan sende mindre forsendelser i henhold til faste rutetabeller, noe som gir dere muligheten til å planlegge logistikken deres på en effektiv måte.

Hvis du har behov for å få varer levert raskere til sin destinasjon, er flyfrakt et bedre alternativ.

Vi hjelper dere å finne riktig fraktløsning

Uansett om dere har behov for å sende en eller flere forsendelser, tilbyr vi hos SEKO personlig service. Vår kundestøtte hjelper til og forenkler hele fraktprosessen fra start til sluttdestinasjon. 

For å kunne gi en nøyaktig pris på ditt stykkgods, trenger vi å vite hvordan forsendelsen ser ut. Størrelsen på godset avgjør hvilken løsning som er mest lønnsom. Kontakt oss i dag så hjelper vi dere med å finne den beste fraktløsningen og pris.

Finn ut hvordan SEKO kan hjelpe din bedrift

Alt vi gjør er fokusert på å gjøre kundenes hverdag enklere og hjelpe til med å utvikle og opprettholde gode relasjoner med sine egne kunder.

For å finne ut mer, fyll ut skjemaet, send en e-post til sales.no@sekonordic.com, eller ring oss.

Ny virksomhetsforespørsel

Hvis du har forespørsler om levering av personlige eiendeler eller gjenstander, er det lite sannsynlig at vi vil kunne hjelpe deg. Takk skal du ha

Ved å fylle ut dette skjemaet, godtar du at lagring av personopplysningene dine av SEKO Logistics - som beskrevet i vår globale personvernerklæring - og samtykker i å motta fremtidige oppdateringer om SEKO og hvordan vi kan støtte din virksomhet.

Jeg ønsker å motta fremtidig kommunikasjon fra SEKO Logistics.