Skip to the content
Menu
Looks like you’re based in the United States. For content specific to your country, visit our United States site.
Break bulk - frakt av store ting

Hyggelig at du vil vite mer om break bulk. SEKO Logistics er tilgjengelig over hele verden, og vi er klare til å hjelpe deg fra A til B med denne tjenesten designet for stykkgods. Men hva betyr det egentlig? La oss la Morten Rasch, Managing Director for SEKO Norge, forklare: 

"En del gods egner seg rett og slett ikke for transport i en standardcontainer, ofte dreier det seg om ting som er for store eller for tunge. På fagspråket sier vi at godset er overdimensjonert eller bulk. Eksempler på denne typen stykkgods er maskiner, kjøretøyer, byggematerialer, ståldeler, propeller osv." 

Hvis du ønsker å lære mer om break bulk, fortsett å lese. Les om alle våre sjøfraktløsninger hvis du heller ønsker det.

Hvordan håndteres og pakkes Break Bulk?

Gods som er bulk og i stykker trenger spesiell håndtering, og dette er noe vi løser for deg ved å laste godset paller, i sekker, trommer, kurver eller i noen tilfeller rulle godset om bord skipeten såkalt Roll-On/Roll-Off-metode. Kjennetegn ved skip som brukes i forbindelse med break bulk-transporter er at de har åpne dekk som forenkler prosessen med lasting og lossing.

Men hva er fordelene med break bulk?

En av de største fordelene med Break Bulk er at det minimerer behovet for å demontere godset i containere og deretter montere det opp igjen, noe som reduserer ledetidene og i noen tilfeller kan være mer kostnadseffektivt for visse typer gods. For større forsendelser er skipene utstyrt med kraner som kan håndtere tunge løft. Det betyr at godset ditt er klart for transport raskere enn noensinne sammenlignet med havnekraner. I tillegg kan Break Bulk-skip levere til mindre havner som kanskje ikke kan ta imot større containerfartøy.

vorfor bør jeg velge SEKO Logistics Break Bulk-tjeneste?

Vi har mange års erfaring med Break Bulk-tjenester for bedrifter innen en rekke ulike bransjer. Med vårt globale nettverk av partnere og transportører kan vi tilby fleksible og kostnadseffektive løsninger som passer dine spesifikke behov. 

Uansett om du trenger å transportere overdimensjonerte maskiner for et byggeprosjekt, eller om du skal sende stålkonstruksjoner til en avsidesliggende plass, kan vi hjelpe deg med å nå målet. I tillegg er vår kundestøtte tilgjengelig døgnet rundt for å støtte deg. Hvis du er interessert, fortsett ved å kontakte oss via skjemaet nedenfor. Vi håper å høre fra deg! 

Finn ut hvordan SEKO kan hjelpe din bedrift

Alt vi gjør er fokusert på å gjøre kundenes hverdag enklere og hjelpe til med å utvikle og opprettholde gode relasjoner med sine egne kunder.

For å finne ut mer, fyll ut skjemaet, send en e-post til sales.no@sekonordic.com, eller ring oss.

Ny virksomhetsforespørsel

Hvis du har forespørsler om levering av personlige eiendeler eller gjenstander, er det lite sannsynlig at vi vil kunne hjelpe deg. Takk skal du ha

Ved å fylle ut dette skjemaet, godtar du at lagring av personopplysningene dine av SEKO Logistics - som beskrevet i vår globale personvernerklæring - og samtykker i å motta fremtidige oppdateringer om SEKO og hvordan vi kan støtte din virksomhet.

Jeg ønsker å motta fremtidig kommunikasjon fra SEKO Logistics.