Skip to the content
Looks like you’re based in the United States. For content specific to your country, visit our United States site.

Vi administrerer hundretusenvis av containere, også kjent som TEU, hvert år - til og fra Asia, Europa og USA. Våre ansatte er godt kjent med alle lokale tolllover og -bestemmelser - noe som sparer deg tid, penger og sørger for at sjøfraktforsendelsene dine kommer trygt frem. 


SJØFRAKT LCL & FCL

Vi har sterke samarbeidsforhold med de største havtransportørene i verden, noe som gjør det mulig for oss å tilby fleksibel ruting og flere havtransportalternativer for både stykkgods (LCL) og full container (FCL) bevegelser. I tillegg tilbyr SEKO konsolidering og avkonsolidering av sjøtransport ved opprinnelse og destinasjon, for å optimalisere forsyningskjeden og levere et komplett utvalg av global skipslogistikk.

 

SPORING AV SJØFRAKTEN

MYSEKO, vår online kundeportal og programvare for styring av fraktrater. MySEKO lar deg også spore sjøfrakt forsendelsene fra opprinnelse til destinasjon, og gir deg tilgang til å se og laste opp all nødvendig dokumentasjon, og motta statusoppdateringer via e-post og konfigurerbare rapporter. 

NVOCC BETYR FRIHET OG FLEKSIBILITET

Fordi SEKO er en non-vessel operating common carrier (NVOCC), er vi ikke låst inn i strenge seilplaner. Det gir oss friheten og fleksibiliteten til å planlegge sjøfrakten din på en rekke skiplinjer, slik at vi kan finne fartøyet og seiltiden som best oppfyller dine behov for sjøfrakt og budsjett. Og fordi vi kan velge våre transportører, kan vi få tilgang til flere havner, mer kostnadseffektivt enn fartøyoperatører.

 

DEDIKERTE LCL-KONSOLIDASJONER

Rederiene er ikke interessert i å håndtere små forsendelser. Men med vår dedikerte LCL-konsolidering fra opprinnelse, kan vi konsolidere LCL-bestillingene dine og gi deg samme internasjonale fraktpriser og servicefordeler som større selskaper får. Vi vil også gi deg ett kontaktpunkt for sjøfrakten din til destinasjonen.

 

INNKJØPSORDREHÅNDTERING

Vårt egenutviklede, elektroniske PO Management System holder deg informert om hvor containerne dine er, hvor de skal, hvor de lagres og når de har kommet. Fra hvilket som helst sted er sjøtransport enkelt og uanstrengt.

 

VI SPESIALISERER OSS PÅ SPESIALHÅNDTERING

Vi tilbyr alle slags prosjektlastfrakttjenester, inkludert bulk  og RO / RO (Roll On / Roll Off frakt), og vi handler i alle slags størrelser og vekter for spesiallast. Kontakt oss med dine spesifikke krav i dag for et fraktpris.

Finn ut hvordan SEKO kan hjelpe din bedrift

Alt vi gjør er fokusert på å gjøre kundenes hverdag enklere og hjelpe til med å utvikle og opprettholde gode relasjoner med sine egne kunder.

For å finne ut mer, fyll ut skjemaet, send en e-post til sales.no@sekonordic.com, eller ring oss.

Ny virksomhetsforespørsel

Hvis du har forespørsler om levering av personlige eiendeler eller gjenstander, er det lite sannsynlig at vi vil kunne hjelpe deg. Takk skal du ha

Ved å fylle ut dette skjemaet, godtar du at lagring av personopplysningene dine av SEKO Logistics - som beskrevet i vår globale personvernerklæring - og samtykker i å motta fremtidige oppdateringer om SEKO og hvordan vi kan støtte din virksomhet.

Jeg ønsker å motta fremtidig kommunikasjon fra SEKO Logistics.