Skip to the content
Menu
Looks like you’re based in the United States. For content specific to your country, visit our United States site.

Global sjøfrakt

Med tilstedeværelse i over 40 land over hele verden, inklusive alle verdens største havner, har vi et pålitelig og omfattende nettverk av partnere innen sjøfrakt og rederier. Vi har omfattende ekspertise og lang erfaring med å frakte gods til eller fra Kina, USA, Norge og Canada. Dette gjør at vi kan tilby rask og pålitelig service uansett destinasjon. De vanligste rutene for sjøfrakt går til eller fra Asia, Europa og Nord-Amerika, og vi står gjerne til tjeneste og hjelper deg med å finne løsninger for å frakte godset ditt til hele verden.

Våre Sjøfrakt-tjenester

Vi har et omfattende tilbud av ulike frakttjenester som kan tilpasses for å dekke dine spesifikke behov. Uansett om du trenger hjelp med enkeltforsendelser eller komplekse prosjektlaster, for eksempel transport av et helt fabrikkanlegg, er vi her for å hjelpe deg med å utarbeide en skreddersydd løsning for dine transportbehov. 

  • Sjøfrakt av LCL-stykkgods: Hvis godset ikke fyller en hel container, er LCL (Less-than-Container-Load) et kostnadseffektivt alternativ. Med LCL-alternativet betaler du bare for plassen godset ditt opptar i containeren. Vårt team sørger for at godset konsolideres med andre kompatible forsendelser, samtidig som vi tar oss av all nødvendig dokumentasjon og tollklarering. Les mer om SEKO Logistics LCL-sjøfraktløsninger for stykkgods. 
  • Sjøfrakt med Full Container Load (FCL): Hvis du har store volum av gods å transportere og ønsker maksimal effektivitet i logistikkprosessen, er Full Container Load det beste alternativet. FCL passer spesielt godt for bedrifter som har behov for å transportere store mengder varer på en sikker og kostnadseffektiv måte. Ved å velge FCL kan du utnytte hele containeren og minimere risikoen for skader på godset under transporten. Les mer om vår FCL-sjøfrakttjeneste. 

  • Roll On/Roll Off: Hvis du har rullende last som biler, lastebiler og traktorer, kan vi tilby spesialutstyrte fartøy med innebygde ramper og tilpassede lastedekk. Dette reduserer behandlingstiden og sørger for at lasting og lossing av rullende kjøretøy blir betydelig enklere.

  • Break Bulk: En spesialisert fraktmetode for å håndtere gods som ikke er egnet for containere på grunn av størrelse, form eller vekt. Denne transportløsningen brukes ofte til store maskiner, rør, tre- og stålkonstruksjoner som lastes direkte på dekket eller i lasterommet. Les mer om våre Break Bulk-transporter.

Sjøfrakt priser

Sjøfrakt er et utmerket alternativ for deg som har behov for ulike lastetyper for å frakte gods. For å kunne gi en eksakt pris må vi ta utgangspunkt i hvordan sendingen ser ut, og størrelsen på godset har også betydning for hvilken løsning som er mest prisgunstig. Kontakt oss i SEKO Logistics, så hjelper vi deg.

Finn ut hvordan SEKO kan hjelpe din bedrift

Alt vi gjør er fokusert på å gjøre kundenes hverdag enklere og hjelpe til med å utvikle og opprettholde gode relasjoner med sine egne kunder.

For å finne ut mer, fyll ut skjemaet, send en e-post til sales.no@sekonordic.com, eller ring oss.

Ny virksomhetsforespørsel

Hvis du har forespørsler om levering av personlige eiendeler eller gjenstander, er det lite sannsynlig at vi vil kunne hjelpe deg. Takk skal du ha

Ved å fylle ut dette skjemaet, godtar du at lagring av personopplysningene dine av SEKO Logistics - som beskrevet i vår globale personvernerklæring - og samtykker i å motta fremtidige oppdateringer om SEKO og hvordan vi kan støtte din virksomhet.

Jeg ønsker å motta fremtidig kommunikasjon fra SEKO Logistics.